Jdi na obsah Jdi na menu
 


Začátek se blíží

Vítám všechny v novém školním roce.

Věřím, že jste si odpočinuli a už se těšíte na nové zážitky.

Sejdeme se ve čtvrtek 1.9. v naší třídě 3.B na jednu vyučovací hodinu. Povíme si základní informace a rozdáme žákovské knížky na vyplnění. Po skončení si děti převezmou paní vychovatelky. Kdo do ŠD nepůjde, poprosím o lísteček, že mohu dítě poslat domů samotné.

V pátek 2.9. budou probíhat třídnické práce ( podepisování sešitů, rozdávání učebnic, tvorba pravidel třídy apod. ). Ve škole budeme do 12,20 hod. Dejte dětem už přezutí, klíče od šatny, aktovku s penálem, svačinu a pití. Pokud bude hezky, půjdeme na chvíli i ven.

V pondělí a v úterý 5. a 6.9. budou probíhat adaptační dny. Budeme je částečně trávit ve třídě, ale hlavně venku. Děti budou potřebovat sportovní oblečení a pevné boty, batůžek, penál, svačinu, pití. Oba dny končíme po 5. vyučovací hodině - ve 12,20.

Od středy 7.9. bude probíhat výuka podle rozvrhu ( tento týden ještě bez odpoledního vyučování ), takže do 11,25.

Ve čtvrtek 8.9. nás čeká opět plavání. Vracet se z něj budeme okolo 12,00 hod. Dejte dětem do tašky nebo batůžku (jako vloni) - plavky, ručník, čepici, mýdlo - vše podepsané. Také, prosím, přinést vyplněnou a podepsanou bezinfekčnost. Tento den také proběhnou  úvodní TŘÍDNÍ SCHŮZKY od 16,30 hod.

V pátek 9.9. končí vyučování ve 12,20.

PROSÍM  O  KONTROLU  FINANČNÍCH  PROSTTŘEDKŮ  VE  ŠKOLNÍ  POKLADNĚ.

12.9. BUDE  SPUŠTĚNO  ELEKTRONICKÉ  PŘIHLAŠOVÁNÍ  NA  KROUŽKY.

Už se na všechny moc těším smiley